Het Bedrijf

Marten Klaas Brinksma

Op de foto: Marten Klaas Brinksma: Eigenaar/Oprichter van MKB Administraties & Lonen

MKB Administraties & Lonen, opgericht door Marten Klaas Brinksma, is gevestigd in het Friese dorp Langweer. Onze opzet is kleinschalig, hierdoor kunnen we de kosten laag houden en toch zorg dragen voor een goed persoonlijk contact. Doordat persoonlijk contact hoog bij mij in het vaandel staat wil ik, Marten Klaas Brinksma, mezelf graag voorstellen en een korte introductie geven over mijn bedrijf.

 

Korte introductie

Mijn naam is Marten Klaas Brinksma, ik ben vader van drie geweldige kinderen en man van een fantastische vrouw. Ik ben een geboren en getogen Langweerder en zet mij dan ook graag in voor mijn dorp en de omliggende dorpen zoals bijvoorbeeld: Sint Nicolaasga, Idskenhuizen, Scharsterbrug etc.

Ik heb in 2003 MKB Administraties & Lonen opgericht en werk sinds 2015 in mijn kantoor aan huis. MKB staat niet alleen voor middenkaderbedrijf maar ook voor mijn naam: Marten Klaas Brinksma. Administraties & Lonen staat voor mijn diensten als boekhouder en salarisadministrateur. Alles over mijn diensten vind je op de pagina diensten. Mis je hier de dienst waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op, wellicht kan ik je toch helpen!

Naast mijn werkzaamheden voor MKB Administraties & Lonen ben ik actief voor Veiligheidsregio Fryslân, Brandweer Fryslan, Brandweer Langweer, en andere verenigingen en stichtingen in ons mooie dorp.

Geïnteresseerd?

Ben je naar aanleiding van deze website geïnteresseerd geraakt in mijn diensten? Dan wil ik je graag vragen om contact met mij op te nemen. Samen plannen we een afspraak in en bekijken we hoe we elkaar van dienst kunnen zijn.  Ik kijk uit naar ons gesprek!